Software Installatie en Upgrade

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Software is een essentieel onderdeel van een computer, laptop of een telefoon en een tablet. Als U dit niet heeft dan kunt U er niks mee maar ook wanneer het niet werkt of er simpelweg niet is dan heeft U niks aan Uw apparaat.

Laptop Repareren.com kan U hierbij helpen om U de software te bezorgen die U nodig heeft. U kunt hier aan zo als alle software denken zoals: Windows, Office, Adobe en Eset maar de lijst is bijna onuitputtelijk. De software is straks in onze winkel te koop maar U kunt ook een aanvraag doen en we geven U een offerte.

Indien U Uw computer / laptop een software upgrade wilt geven dan kunnen we dat uiteraard verzorgen. De meeste software is gratis dus dat scheelt en we zullen U van advies dienen als een gratis alternatief net zo goed kan zijn als een betaalde.

Hieronder geven we een kleine greep van de kosten:

Onderhoud software en installeren: €20 (Gaat hier om software die zich al op de computer of laptop bevind)
Eset Internet Security: 1 jaar €40 - 2 jaar €60 - 3 jaar €80 (Er zijn nog meer die we aanbieden en die zullen binnenkort in de winkel verschijnen)
Windows 10 Pro licentie: €50
Windows 10 Home licentie: €40

 

Laptop Repareren.com

Fields marked with * are required

Over Laptop Repareren.com

Laptop Repareren.com bied U diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Als U een probleem met Uw telefoon of tablet heeft kan U ook bij ons terecht. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons ...

Odradastraat 58, 5521 CT, Eersel

(+31 (0) 853011706

(+31 (0) 651087099

info@laptoprepareren.com

www.laptoprepareren.com

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Terugkoppeling