Computer Reparatie

Computer Reparatie

 

Laptop Repareren.com bied computer reparatie aan voor VASTE bedragen. Er word gèèn uurloon berekend waardoor u geen buitensporige kosten hoeft te verwachten.

Uw computer hoeft per slot van rekening niet meer te gaan kosten met de reparatie dan de aanschaf?

 

Diensten2.jpg

 

Graag willen wij u verder vertellen wat de kosten zijn voor de meest voorkomende werkzaamheden. Laptop Repareren.com werkt volgens het principe dat als een reparatie niet gelukt is dan hoeft u alleen het eventuele verbruikte materiaal te betalen. Indien er geen materiaal is gebruikt dan geld het principe: No Cure No Pay!

Alles wat gedaan word aan uw computer bespreken we vooraf en maken afspraken met u zodat er geen verrassingen zijn die u achteraf een minder goed gevoel zouden kunnen geven.

Het is uiteraard de bedoeling dat de kosten niet de pan uit moeten rijzen want anders kunt u net zo goed een andere computer kopen......toch?

Laptop Repareren.com rekent geen reiskosten tot aan omgeving Eersel en daarbuiten €0.25 per kilometer die berekent word met de ANWB Routeplanner met de snelste optie.

Indien er hier onder een dienst niet tussen staat die u graag zou willen laten uitvoeren dan kunt u contact opnemen per telefoon: 0853011706 en/of  0651087099 of per mail: en er kan een prijsafspraak gemaakt worden.

 

 

Installatie Windows met gegevensbehoud

Vaste prijs: €60

Wij installeren Windows voor u met daarbij alle updates en benodigde programma's om ongestoord te kunnen werken met uw computer. Hierbij moet u denken aan:

 

1. Installatie Windows.
2. Installatie alle updates.
3. Installatie Open Office.
4. Installatie Acrobat Reader.
5. Installatie JAVA.
6. Installatie Antivirus.
7. Installatie Messenger.

En verder wat u zelf wenst of wat eventueel nog meer noodzakelijk is.

Wij gaan er vanuit dat u een geldige key hierbij heeft voor uw Windows. Indien dit niet het geval is dan kan Laptop Repareren.com u hierin behulpzaam zijn.

Let op: Bij een complete Windows installatie word uw computer compleet geformateerd. Laptop Repareren.com zal zijn uiterste best doen om alles te backuppen maar als er speciale zaken zijn dan moet u dat vooraf aangeven. ViVa Computers stelt zich niet verantwoordelijk bij verlies van data maar zal alles in het werk stellen om dit te voorkomen.


Inbouwen Hardware en Functioneel maken

 

Vaste prijs: €20

Inbouwen en functioneel maken van hardware.

Hierbij installeren we de drivers en alle updates die erbij horen zodat u met het meest nieuwe werkt.

Let op: de prijs €20 geld voor kleine onderdelen die ingebouwd moeten worden zoals een cdrom of werkgeheugen. Als er grotere onderdelen zoals het inbouwen van een moederbord gedaan moeten worden dan word er vooraf eerst een prijsopgave gedaan zodat U in ieder geval niet voor verrassingen staat.

 

Virus en Spyware verwijderen

Antivirus_1.jpg

Vaste prijs: €30

Als uw computer besmet is met virussen en/of spyware dan verwijdert Laptop Repareren.com die doeltreffend.

Het is altijd een verademing als uw computer hierna weer doet wat u wilt! Het is altijd belangrijk nooit lang te wachten met het verwijderen want het gaat vaak van kwaad naar erger en als het in het begin is dan is het risico van complete format niet zo groot!

Telefonie en Internet aansluiten

Telephony.jpg

Vaste prijs: €55

Laptop Repareren.com kan voor u de telefonie en internet aansluiten.

Hierbij gaan we er vanuit dat u al de benodigde spullen heeft maar even niet meer weet hoe het ook alweer moest.


Bedraad en Draadloos Netwerk aansluiten

                                                                                                                                        

Netwerk.jpg

                                                                                                                                                                     

Vaste prijs: €55

Laptop Repareren.com sluit uw bedrade en draadloze netwerk aan.

Indien u wenst kunnen we voor de materialen zorgen zodat u er geen omkijken naar heeft!

 

Computer Onderhoud

 

Computer_onderhoud.jpg

Vaste prijs: €40

Laptop Repareren.com maakt uw computer weer schoon en snel.

Ook kijken wij alles na zodat u weer ongestoord en vooral snel en veilig kunt werken. Met schoonmaken bedoelen we ook echt schoonmaken dus we stofzuigen ook uw kast leeg bijvoorbeeld!

 

Verloren data terughalen van Harde Schijven, USB Sticks enz.

 

Data_rescue.jpg

Prijs op aanvraag

Laptop Repareren.com werkt samen met Stellar Data Recovery Services op het gebied van data recovery. Dit bedrijf heeft zijn sporen verdient en is uitermate veelzijdig. hier volgt wat meer informatie over hun:

Stellar Data Recovery Services (voorheen RSE) is een gespecialiseerd technologiebedrijf dat een breed scala aan diensten levert op gebied van dataverlies, dataverliespreventie, data-recovery en forensisch elektronisch onderzoek.

Stellar Data Forensics voert in opdracht van het bedrijfsleven, politie en justitie forensisch elektronisch onderzoek uit, waarbij er onderzoek wordt gedaan naar computerinbraak, industriële spionage of datadiefstal.

Er wordt bewijsmateriaal opgespoord aan de hand van digitaal achtergelaten sporen. Stellar beschikt over een team van forensisch specialisten dat zowel juristen als mogelijke slachtoffers kan ondersteunen in het gehele proces van het sporenonderzoek tot en met mondelinge toelichting voor een jurist of rechter.

Stellar is actief sinds 1992. Sinds 1999 heeft Stellar de dienstverlening verder uitgebreid en enkele miljoenen euro's geïnvesteerd in werkomgeving, ontwikkeling, educatie en technologie waardoor Stellar vandaag beschikking heeft over een van de meest geavanceerde data-recovery kenniscentra in de wereld.

De afdeling Research & Development heeft onlangs een belangrijke vinding op zijn naam gezet waarbij we nu als eerste de mogelijkheid hebben gecreëerd, om data te recoveren van Solid State Drives en memory-modules. Indien de controller geheel is verbrand en de belangrijke verdelinginformatie van de data over de chips verloren is gegaan, kan Stellar toch nog de gegevens herstellen. Dankzij onze doorlopende investeringen in ons internationale R&D team zijn wij in staat om veel vaker een succesvolle recovery op onze naam te zetten dan onze concurrenten.

ViVa Computers kan voor u al het werk uit handen nemen en u krijgt tevens een korting op de onderzoekskosten als u het via ons laat afhandelen. Wanneer het een klein data verlies is dan neemt u ook contact op omdat dat wellicht op een simpele wijze op te lossen is.

Stuurt u een mail naar: Informatie data recovery en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt u hier ook aanmelden: Data recovery aanmelden

 

 

Aanmelden van uw reparatie doet u hieronder:

https://vivasupport.nl/servicerequests/

Related Articles

Over Laptop Repareren.com

Laptop Repareren.com bied U diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Dit doen we tegen een bijna No Cure No Pay garantie (vraag ons naar de voorwaarden)

Zoeken