Hardware Update en Upgrade

Hardware Update en Upgrade

Hardware Update en Upgrade

Laptop Repareren.com kan Uw computer of laptop de hardware upgraden zodat deze weer sneller en beter word. Bij een upgrade kunt U denken aan bijvoorbeeld een SSD schijf of meer werkgeheugen. Hierdoor word Uw oude trage computer of laptop weer nieuw leven ingeblazen.
Het is altijd goedkoper om een keer kritisch naar nieuwe en betere hardware te kijken want om een compleet nieuwe computer of laptop te kopen is vaak niet eens nodig. Vaak kunnen de "oude" laptops en computers nog een 2de leven aan en zijn ze nog zeker niet afgeschreven.

Een vuistregel: "Computers of laptops die minstens een i3 processor hebben en zelfs nog een Core Duo zijn nog sneller te maken.

De informatie wat erin zit staat meestal met een stikker op Uw computer of laptop maar uiteraard kan Laptop Repareren.com hiermee helpen. Wij geven een vrijblijvend advies wat er gedaan kan worden en spreken vooraf een prijs met U af. Hieronder geven we een indicatie wat ongeveer de kosten zijn maar ze zijn pas definitief wanneer we de laptop of computer gezien hebben.

Inbouwen hardware en functioneel maken: €30 (Bij meerdere items tegelijk maken we een all-in prijs)
SSD schijf: €50 - €70 (Afhankelijk welke grootte schijf erin gezet moet worden dit bepaald de prijs. Deze prijs is voor een 320GB)
Grafische kaart: €??? (Hangt ervan af welke grafische kaart erin moet dit bepaald de prijs)
Voeding computer en aansluiten kabels: €50 (Afhankelijk welke voeding erin moet dit bepaald de prijs)
Werkgeheugen: €??? (Afhankelijk wat erin moet en eventueel dat een gebruikte ook kan dit bepaald de prijs)
Moederbord inbouwen: €80 - €200 (Afhankelijk welk moederbord erin moet. Dit bepaald de uiteindelijke prijs)

Dit zijn een aantal mogelijkheden van prijzen maar zoals gezegd word de uiteindelijke prijs samen met U bepaald. U kunt hier een formulier invullen voor meer informatie:

Related Articles

Over Laptop Repareren.com

Laptop Repareren.com bied U diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Dit doen we tegen een bijna No Cure No Pay garantie (vraag ons naar de voorwaarden)

Zoeken