Ondersteuning

De ondersteuning bij Laptop Repareren.com bestaat uit verschillende onderdelen.

1. Wij komen bij U langs. U heeft een probleem waar U niet uitkomt en er moet naar gekeken worden dan kunt U een afspraak maken en we komen langs (op afspraak) en gaan het ter plekke oplossen. Mocht het nu niet lukken om verschillende redenen dan nemen we het mee en retourneren het weer als het werkt.

2. U kunt het langsbrengen. U kunt een afspraak maken en dan kunt de computer, laptop of wat ook kapot is langs brengen en we lossen het probleem op. U kunt het later weer ophalen of (als het niet te ver is) kunnen we het ook afgeven of opsturen naar U. Het kan alle kanten op :)

3. Ondersteuning op Afstand. Wanneer U een probleem heeft en U woont een eindje hier vandaan dan kunnen we hulp geven op afstand. Met behulp van Teamviewer kunnen we een verbinding maken met U computer, laptop en zelfs een Android telefoon/tablet en kan het probleem op deze manier opgelost worden. Kijk hier voor meer informatie: Hulp op Afstand

Laptop Repareren.com werkt op basis van afspraken en gaarne eerst contact met ons opnemen zodat we een afspraak kunnen maken:

Contacteer Laptop Repareren.com

Related Articles

Over Laptop Repareren.com

Laptop Repareren.com bied U diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Dit doen we tegen een bijna No Cure No Pay garantie (vraag ons naar de voorwaarden)

Zoeken